Nieuws

20 december 2021

Helaas komen alle geplande afspraken tm 14 jan 2022 te vervallen ivm de maatregelen wbt corona.

Wanneer de salon weer open mag en kan neem ik contacr op om een afspraak te plannen.

Het maakt mij ontzettend verdrietig dat dit weer nodig blijkt te zijn. Voor de mensen in de zorg, de patiënten, de ondernemers, de schoolgaande kinderen en eigenlijk iedereen!

Ik  wil iedereen bedanken voor hun trouw in het afgelopen jaar en daardoor heb ik vertrouwen in de toekomst van de salon. We pakken straks de draad weer op.

Mocht u producten,  kadootjes of een kadobon nodig hebben dan kunt u mij appen op 06 480 260 65. Op fb geef ik de klaarzet en bezorgmomenten aan.

Fijne feestdagen en tot 2022!

 

 

12 januari 2021

Helaas is de lockdown iig verlengt tm 9 febrari. Alle geplande afspraken tm 9 feb komen te vervallen. Wanneer de salon weer open kan en mag neem ik contact op om een afspraak te plannen. Ik begin bij de mensen die in de eerste sluitingsweek gepland stonden, daarna de mensen die in de tweede sluitingsweek gepland stonden enz…..Via fb geef ik aan wanneer het eerstvolgende bezorgmoment is. Wanneer u mij niet via fb volgt en toch graag producten wilt bestellen dan kunt u dat altijd via de app 0648026065 doorgeven. Zorg voor uzelf en de mensen om u heen en blijf gezond😘.

 

17 december 2020

De producten hoeft u niet te missen! Bestellingen kunt u doorgeven via app 0648026065. Het eerste moment dat ik ga bezorgen is vrijdagmiddag 18 december. Nog een leuk setje nodig voor onder de kerstboom of gewoon een kadootje voor uzelf? Dit setje bevat een cleansing spons, cleansingfoam, pearlpeeling,  eenmalig masker en een handig haarnetje! Voor €26,95


 

15 december 2020

Vandaag is de eerste dag dat de salon vanwege coronamaatregelen gesloten is iig tm 19 jan 2021. Deze sluiting is voor de tweede x dit jaar. Alle geplande afspraken komen in deze periode te vervallen. Wanneer het zeker is wanneer de salon weer open mag/kan zal ik contact opnemen met iedereen die in deze tijd een afspraak heeft staan. De mensen in de eerste sluitingsweek benader ik eerst, daarna de mensen in de tweede sluitingsweek en zo voort….

Ik wens iedereen fijne feestdagen en hoop vanaf  eind januari iedereen weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen! 

 

11 mei 2020

Vanaf deze week mogen de contact beroepen weer beginnen. Dat is natuurlijk geweldig! Op dit moment ben ik druk met plannen. De mensen die in de eerste weken van de coronasluiting gepland stonden, bericht ik eerst voor het plannen van een nieuwe afspraak, enz…..

U zult begrijpen dat ik dus niet iedereen in de eerste paar weken gepland kan hebben. De openingstijden van de salon zijn de aankomende weken wel uitgebreid. Ik hoop iedereen binnenkort weer in goede gezondheid te verwelkomen in de salon! 

Liefs

 

31 maart 2020

En dan worden we via een persconferentie op de hoogte gehouden wbt de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gemaakte maatregelen tot 6 april worden verlengt naar 28 april. De salon zal iig tot 28 april gesloten blijven….

Blijf gezond en hou je taai! Tot een betere tijd…..😘 

 

 

16 maart 2020

Een dag om niet snel te vergeten…

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heb ik besloten de salon tijdelijk te sluiten. Het was vandaag wikken en wegen maar dat ik iets kan doen om de risicogroep ( mede) een beetje te helpen. Dan is dat een verantwoordelijkheid die ik moet en wil nemen.

De geplande afspraken zal ik hierover inlichten…

Ik hoop elkaar later in goede gezondheid weer te zien. Iedereen heel veel sterkte, in welke vorm corona je ook treft.

Liefs, Djoke

 

 

U kunt vanaf heden ook een afspraak plannen om op een natuurlijke manier van u fronslijnen, fijne huidlijntjes en voorhoofd lijnen af te komen dmv een botox (botuline toxine) behandeling. Daarnaast werkt de cosmetisch arts ook met fillers (bestaande uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur) om volume terug te brengen in het gelaat waardoor de huid er jonger uitziet……uiteraard kan onze cosmetisch arts u alles vertellen over de mogelijkheden.

Voor het plannen van een afspraak kunt u bellen op telnr: 06 480 260 65

http://www.perfectlook.info/